comScore

Rize'nin penaltı dramı devam ediyor

23 Ağustos 2015, Pazar 22:34
Rize'nin penaltı dramı devam ediyor

Rizespor ligin ilk 2 haftasında tam bir penaltı dramı yaşıyor. 

FutbolArena Detay -  Sezonun ilk maçında Gençlerbirliği mücadelesinde Leonard Kweuke ile Hikmet Karaman arasında penaltı gerginliği yaşanmıştı. Hocasının atmamasını istemesine rağmen penaltıyı kullanan Kweuke golden sonra hocasının üzerine de yürümüştü. Ardından 3. golü de mükemmel bir şekilde kaydeden Kweuke skoru 2-3'e getirmiş ve takımını galibiyete taşımıştı. 

Hafta arası hocasının üzerine yürüdüğü için ve hocasının sözünü dinlemediği için özür dileyen Kweuke Fenerbahçe karşısına da ilk 11'de sahaya çıktı. 
İlk devrede Ahmet İlhan'ı güzel bir ara pasıyla savunma arkasına kaçıran Kweuke takımının penaltı kazanmasının da başrolündeydi. Ahmet İlhan Volkan'dan önce topa müdahale etmiş ve Volkan'ın hamlesiyle yerde kalmıştı. Hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. 

Tribünlerden 'Kweuke' sesleri

Penaltı atışı öncesi Rizespor taraftarları Kweuke'nin penaltıyı kullanması için Kamerunlu oyuncuyu destekledi. Ancak Kweuke topu alıp Deniz Kadah'a verdi. Kweuke'nin bu hareketi Hikmet Karaman tarafından alkışlandı. 

Topun başına geçen Deniz Kadah ise penaltıyı kaçırdı. Volkan'ın çeldiği topu Kweuke tamamlamak istedi ancak Volkan bu şuta da engel oldu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!