comScore

Yıldırım Demirören'den yeni sezon temennisi

13 Ağustos 2015, Perşembe 20:30
Yıldırım Demirören'den yeni sezon temennisi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yazılı ve görsel basının spor servisi müdürleriyle bir araya geldi.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki akşam yemeğine TFF Başkanı Demirören'in yanı sıra TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, davetli spor servisi müdürleri, yorumcular ve köşe yazarları katıldı.

Davette konuşan başkan Yıldırım Demirören, geçen yıl da benzer bir organizasyon yaptıklarını belirterek, "Yaklaşık 1 yıl önce aranızdan bazı isimlerle yine bir araya gelmiştik. Sıkıntılı günlerdi. Türk futbolunun üzerinde adete kara bulutlar dolaşıyordu. O günden bu yana çok önemli mesafe kat ettik. En zor günler geride kaldı. Kara bulutlar artık dağılıyor" ifadelerini kullandı.

Futbolda birlik ve beraberlik ortamı sağlandığını aktaran Demirören, şöyle konuştu:

"Bütün gelişmeler geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor. Bir yandan da bizi daha çok dinlemek ve daha çok çalışmak için kamçılıyor. Zira yapacak çok işimiz var. Sizi yakından izliyor, iyi niyetli fikirlerinizden yararlanıyoruz. Her zaman yapıcılıkla bize yaklaştığınız, sportmenliğin dilini kullandığınız sürece Türk futboluna olumlu katkınız daha da artacak. Siz doğruların peşinde oldukça biz doğruları yapmaya devam edeceğiz. 2015-2016 sezonunda sizlere kolaylıklar diliyorum. Önümüzdeki sezonda birlik ve beraberlik özümüz, hoşgörü, dostluk ve saygı sözümüz olsun."

Yemekte Görme Engelliler Milli Futbol Takımı oyuncusu Ercan Bayraktar'ın kafasında kurgulayarak anlattığı maç, eğlenceli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Bayraktar'ın, Yıldırım Demirören'in de futbolcu olarak yer aldığı hayalindeki maçı heyecanlı şekilde anlatması eğlenceli görüntüler oluşturdu.

Organizasyon, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!