comScore

Teknik direktör tribünde kavga etti (Video)

12 Ağustos 2015, Çarşamba 14:20
Teknik direktör tribünde kavga etti (Video)

Kosta Rika'nın Panama ile oynadığı maçta Kosta Rika Teknik Direktörü Wanchope tribünde kavga etti.

Kosta Rika Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Wanchope'un tribünden takip ettiği karşılaşmada güvenlik görevlisi ile kavga etti.

Gelecek yıl Rio de Janeiro'de düzenlenecek olimpiyatlara katılmak için Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından düzenlenen elemelerde, Panama ile Kosta Rika'nın 23 yaş altı takımlarının karşılaşmasına yaşanan olaylar damga vurdu.

Taraftarların sosyal medyada paylaştığı video görüntülerine göre, maçı tribünden seyirci olarak takip eden Kosta Rika Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Wanchope, 0-0 biten mücadelenin ardından barikatları aşarak sahaya girmek istedi.

Bu sırada siyah kıyafetli bir kişi tarafından ittirilerek stada girmesi engellenmeye çalışan Wanchope da aynı sertlikle karşılık verince, iki taraf arasında şiddetli bir kavga yaşandı. Polisin araya girmesiyle taraflar birbirinden ayrıldı.

Kosta Rika basınında yer alan haberlere göre, Wanchope'a saldıran kişinin özel bir firmada çalışan güvenlik elemanı olduğu belirtildi.

Futbolcu kökenli teknik adamlardan 39 yaşındaki Wanchope, Manchester City, Derby County, West Ham United ve Malaga gibi takımlarda forma giymişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!