comScore

FutbolArena farkıyla Premier Lig'de günün haberleri

01 Ağustos 2015, Cumartesi 19:28
FutbolArena farkıyla Premier Lig'de günün haberleri

Leicester City, Şilili yıldız Charles Aranguiz'in transferini bitirirken, Tottenham da, Dortmund'un başarılı orta saha oyuncusu Bender'i gözüne kestirdi.

Leicester'dan REKOR transfer
 
FutbolArena Dış Haberler - Leicester City, Şilili yıldız Charles Aranguiz'in transferini bitirdi fakat Internacional'e rekor bir bonservis bedeli ödeyecekler!
 
Son günlerde transferde atağa kalkan ve orta saha hattını güçlendirmek isteyen Leicester, Napoli'den ayrılması beklenen ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Gökhan İnler'in dışında yürüttüğü Charles Aranguiz transferinde mutlu sona ulaştı.
 
Şili'nin Copa America'yı kazanmasında kilit bir rol oynayan başarılı orta saha oyuncusu için Leicester, International'a tam 10,5 milyon poundluk bir bonservis bedeli ödeyecek. Bu rakam aynı zamanda İngiliz ekibinin kulüp rekoru olacak.
 
26 yaşındaki oyuncu böylelikle ilk Avrupa deneyimini gerçekleştirmiş olacak. Leicester, Aranguiz'i takımdan ayrılan Cambiasso'nun yerine monte etmeyi planlıyor.
 
 
 
Premier Lig'e bir Alman yıldız daha
 
Bu transfer sezonunda Alman yıldızların Premier Lig'e akını sürüyor. Tottenham, Dortmund'un başarılı orta saha oyuncusunu gözüne kestirdi.
 
Alman yıldızların yeni durağı olan Premier Lig'e bir yeni isim daha katılmak üzere. Tottenham, Dortmund'un başarılı ön liberosu Sven Bender'e imza attırmak için kolları sıvadı. Sezonun ilk resmi maçında Avrupa Ligi karşılaşmasında Wolfsberger'e karşı forma giymeyen Sven Bender'in, yeni teknik direktör Thomas Tuchel'in yeni sezon planlarının dışında kaldığı iddia ediliyor.
 
Jurgen Klopp'un Dortmund'unda önemli bir yeri olan ve geride bıraktığımız 3 sezonda düzenli şekilde ilk 11'de forma giyen 26 yaşındaki yıldız için Tottenham'ın önümüzdeki günlerde Alman ekibine resmi teklifini sunacağı belirtildi.
 
2009 yılında sadece 1,5 milyon euroluk bonservis bedeliyle Dortmund'a transfer edilen Bender'in satışı gerçekleşirse Alman ekibinin ciddi bir kar sağlaması da bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!