comScore

QPR'nin stoperi Koeman ile çalışacak

29 Temmuz 2015, Çarşamba 20:52
QPR'nin stoperi Koeman ile çalışacak

QPR'nin stoperi Steven Caulker, önümüzdeki sezon için Southampton'a kiralandı

FutbolArena Dış Haberler - 23 yaşındaki savunma oyuncusu için iki kulübün ne kadarlık bir ücret karşılığı anlaştığı konusunda bilgi verilmezken, kulislerde bir sezon için 1 milyon Sterlin civarı bir rakamın ödeneceği söyleniyor.
 
Tottenham Hotspur altyapısından yetişen ve 1 kez İngiltere Milli Takımı forması giyen Caulker, o maçta gol atmasını başardı.
 
Büyükannesi İskoç kökenli olduğu için ve İngiltere Milli Takımı formasını yalnızca 1 kez, hazırlık maçında giydiği için İskoçya Milli Takımı'na da davet edilen 1.91 boyundaki oyuncunun hava hakimeyi göz kamaştırıcı. 
 
Transferi sonrası Caulker " Southampton çok başarılı işlere imza attı. Özellikle son 2 sezon büyük başarılar elde edilirken, geçtiğimiz sezon ise fantastik idi. Böyle bir kulübün sezon başından itibaren bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca Koeaman gibi muazzam bir menajerin altında çalışacak olmak ve takımın sahadaki oyun stili beni oldukça memnun ediyor.
 
Southampton bu sezon ilk resmi maçını yarın Hollanda temsilcisi Vitesse karşısında Uefa Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu için oynayacak. Kulübün yöneticilerinden Les Reed ve menajer Ronald Koeman ise Caulker'ın kalitesini bildiklerini, onu uzun senelerdir takip ettiklerini ve bu transferden oldukça memnun olduklarını, başarılı olması halinde satın alma opsiyonları olduğunu dile getirirken, Koeaman defans bloğuna takviyelerin devam edeceği sinyalini de verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!