comScore

Roberto Martinez Lukaku'yu övdü ve transfer istedi

27 Temmuz 2015, Pazartesi 20:19
Roberto Martinez Lukaku'yu övdü ve transfer istedi

Everton'ın menajeri yaz transfer döneminde en az 2 oyuncu takviyesi daha bekliyor

FutbolArena Dış Haberler - Everton'ın Belçikalı golcüsü Romelu Lukaku bu pazar oynanan hazırlık maçında Hearts karşısında hat-trick yaptı. Bu performansından oldukça memnun kalan menajer Roberto Martinez, kulübün resmi sitesine çeşitli açıklamalarda bulundu.

Martinez ekibinin hücum gücünü överken, yaz transfer döneminde en az iki yeni oyuncunun daha transfer edilmesini temenni ettiğini belirtti.

Martinez'in Everton'ın resmi internet sitesine verdiği demeç şu şekilde; " Yeni sezon öncesi oldukça güçlü, rakiplerine gözdağı veren ve bloklar arası uyumu sağlayan bir görüntü çiziyoruz. Saha içinde olduğu kadar saha dışında da standartların üzerinde bir uyum ve konsantrasyona sahibiz. Hearts gibi enerjik bir rakiple oynarken oyunu nasıl kontrol etmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Bence biz bu konuda gayet başarılıydık.

Hücumda olduğu kadar oyunun genelinde dengeli ve etkiliydik. Oyunun başında kornerden yediğimiz golde konsantrasyon eksikliği yaşasak da defansif anlamda iyiydik.

Lukaku ve Kone uyum içerisinde, güzel bir performans ortaya koydular. Transfer konusuna değinecek olursam, şu an için herşey yolunda gözükse de transferin son gününe dek kadroyu güçlendirmek adına çalışmalarımız sürecek. "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!