comScore

Gençlerbirliği Olafur Skulason'u davet etti

14 Temmuz 2015, Salı 15:10
Gençlerbirliği Olafur Skulason'u davet etti

Başkent temsilcisi, yeni teknik direktörü Baxter'ın istediği 32 yaşındaki İzlandalı Olafur Skulason'u Ankara'ya davet etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, yeni teknik direktörü Stuart Baxter'ın istediği orta saha oyuncusunu Ankara'ya davet etti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, başkent ekibi yönetimi, Baxter'ın raporu doğrultusunda Belçika'nın Zulte Waregem takımı ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Olafur Skulason ile anlaşma sağladı.

Ön libero mevkisinde görev alan Skulason'un bu akşam Ankara'ya geleceği ve büyük oranda anlaşılan tecrübeli futbolcuyla sözleşme detaylarının görüşüleceği öğrenildi.

İzlanda Milli Takımı formasını 25 kez giyen ve 1 gol atan Skulason, geçen sezon oynadığı Zulte Waregem de ise 32 maçta 2 gol attı.

- 12. yabancı İzlandalı

Başkent ekibinin Skulason ile anlaşmasının ardından kadrosundaki yabancı futbolcu sayısı da 12'ye çıkacak.

Sırp futbolcuları Petrovic, Tosic ve Fildişi Sahili'nden Gosso ile sözleşme yenilemeyen başkent temsilcisi yönetimi, Baxter'ı teknik direktörlüğe getirmeden önce 5 yabancı transferi yapmıştı. İsveç'ten kaleci Hopf, Atta, Dimitriadis ve Danimarka'dan Spelmann ile kadrosunu güçlendiren Gençlerbirliği, Romanya'dan da Latovlevici'yi de ekibe dahil etmişti.

Başkent ekibinin kadrosunda ayrıca Tomic, El Kabir, Antal, Landel, Stancu ve Radkov da bulunuyor. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!