Menajer McClaren bu transferi ve Newcastle vizyonuna dair açıklamalarda bulundu"/> Menajer McClaren bu transferi ve Newcastle vizyonuna dair açıklamalarda bulundu">

Newcastle menajeri McClaren, Wijnaldum transferini yorumladı

13 Temmuz 2015, Pazartesi 19:00
Newcastle menajeri McClaren, Wijnaldum transferini yorumladı

Menajer McClaren bu transferi ve Newcastle vizyonuna dair açıklamalarda bulundu

FutbolArena Dış Haberler - Menajer McClaren bu transferi ve Newcastle vizyonuna dair açıklamalarda bulundu.
 
Feyenoord kariyerinde orta sahada oyuncu kurucu olarak görev yapan 24 yaşındaki Georgino Wijnaldum14.5 milyon Sterlin karşılığında Newcastle United'a transfer oldu. Feyenoord altyapısında yetişen Wijnaldum aynı zamanda 16 yaşında giydiği Feyenoord formasıyla, kulüp tarihinin en genç yaşta forma giyen oyuncusu olmuştur.
 
Bu transfer Steve McClaren'in ilk transferi olma özelliği taşıyor. Kadroda yer alan diğer Hollandalılar, Tim Krul ve Vurnon Anita bu transferden övgüyle bahsederken, Wijnaldum'un yeteneklerini ısrarla vurguladılar.
 
Menajer McClaren bu transfer sonrası " Önümüzdeki sezon için ilk 8 hedefimiz var. Burada çalışacağımız 3 sezonda ise bir kupa kazanma hedefimiz var. Premier Lig'den düşmemek için mücadele veren bir ekibi, kupalarda son ana dek mücadele eden bir takım hüviyetine dönüştüreceğiz. Bir kupada yarı final yahut final oynamak için az biraz şans ve isabetli kuralar da belirleyicidir. Newcastle United camiası bu amaçlarına ulaşabilecek kapasitede olup, hem avrupa hem de Amerika'da da oldukça popüler bir kulüptür. " şeklinde demeç verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!