comScore

M'Gladbach Christensen'i kiraladı

10 Temmuz 2015, Cuma 17:47
M'Gladbach Christensen'i kiraladı

Bundasliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach, Chelsea'den Danimarkalı genç yıldız Christensen'i 2 yıllığına kiraladı

Almanya Birinci Futbol Ligi'ni (Bundesliga) geçen sezon 3. sırada bitiren ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı kazanan Borussia Mönchengladbach, Chelsea'den Andreas Christensen'i kiralık olarak renklerine bağladı.

Transferde hız kesmeyen Alman ekibi, Danimarka 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın yıldızı Christensen'i, iki yıllığına Chelsea'den kiraladığını duyurdu.

Daha önce Bayer Leverkusen'den Josip Drmic ve Chelsea'den Thorgan Hazard'ı da kadrosuna katan Mönchengladbach, Christensen ile toplamda 6. transferini gerçekleştirmiş oldu.

Danimarka medyasına konuşan Christensen'in babası Sten Christensen, transferi doğrularken, oğlunun aynı saatlerde Chelsea ile olan sözleşmesini de 2020'ye kadar uzattığını belirtti.

1996 doğumlu Christensen, Chelsea formasıyla sahaya ilk kez geçen sezonun son haftasında çıktı.

Christensen, ayrıca Danimarka A Milli Takımı'nın formasını da iki kez giydi. Genç oyuncu bu yaz Çek Cumhuriyetinde düzenlenen 21 Yaş Altı Avrupa Kupası'nda dikkatleri üzerine çekmişti. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!