comScore

Hakan Arıkan: 'Yuvama döndüm'

10 Temmuz 2015, Cuma 17:19
Hakan Arıkan: 'Yuvama döndüm'

Geçen kiralık olarak oynadığı Trabzonspor'un Avusturya kampını terk ederek Kayserispor'a dönen kaleci Hakan Arıkan, "Yuvama geldim" dedi.

Antrenmana çıkarken teknik direktör Tolunay Kafkas ve arkadaşlarına tek tek "merhaba" diyen Hakan Arıkan, daha sonra takım arkadaşı kaleci Kayacan ile birlikte sarı kırmızılı takımda ilk antrenmanını yaptı. Kayserispor yönetiminin verdiği 2 günlük izinden sonra sarı kırmızılı takımın antrenmanına çıkmaya başlayan Hakan Arıkan, DHA'ya açıklamalarda bulundu. Hakan Arıkan, şunları söyledi:
 
"Yarım sezon sonra Kayserispor'a döndüm. İnşallah sezona iyi başlayıp, ligide iyi yerde bitirmek istiyoruz. Kayserispor'da ilk idmanıma çıkıyorum. Çekilen fikstür güzel görünüyor. Tabi ki hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor ama avantajlı bir fikstürümüz var diye düşünüyorum. Kayserispor'un  PTT 1'inci Ligi'nden yeni çıkmış olmasının dezavantaj var ama, bunu en iyi şekilde avantaja çevirmek istiyoruz. Sezon sonunda inşallah hak ettiğimiz yerde oluruz."
 
"MİLLİ TAKIMIN KALESİNİ KORUMA HEDEFİM VAR"
 
Kaleci Hakan, A milli takımın filesini korumayı çok arzuladığını belirtti, "Herkes gibi elbette benim de  milli takım gibi bir hedefimim var. Zaten hedef olmadan bu işi yapamayız."
 
"DÖNÜŞÜ AVANTAJIMIZ"
 
Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız'da kaleci Hakan'ın yeniden yuvaya dönmesinin sarı kırmızılı takım açısından önemli bir avantaj olduğunu söyledi, "Hakan, kiralık olarak gittiği Trabzon'da çok başarılı bir performans serğiledi. Bizimle 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Aramızda olmasına sevindik" dedi.  Ahmet Yıldız, daha sonra, "Şu anda Kayseri'ye çağırdığımız 4 oyuncu var. Görüşmeler devam ediyor. Mukavele imzalayacakları zaman kamuoyuna açıklanacak."
 
KAPTAN ABDULLAH AYRILIYOR
 
Bu arada Başkan Recep Mamur ve teknik direktör Tolunay Kafkas ile Karpuzatan Tesisleri'ne bir görüşme kaptan Abdullah Durak, "Artık Kayseri'de yüzüm eskidi. Sosyal medya da beni çok eleştiriyorlar" diyerek ayrılış işareti verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!