comScore

Bursaspor, Frey ile yolları ayırdı

09 Temmuz 2015, Perşembe 10:47
Bursaspor, Frey ile yolları ayırdı

Bursaspor'un, geçen sezon resmi maçlarda görev almayan ve maliyetiyle tartışmalara sebep olan kaleci Frey'in sözleşmesini feshettiği öğrenildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi.

Maliyeti sebebiyle sürekli tartışmalara sebep olan kaleci Frey'in sözleşmesi feshedildi. Bursaspor'la bir yıllık daha mukavelesi olan Fransız kalecinin 850 bin Euro karşılığında sözleşmesi karşılıklı feshedildiği belirtiliyor. Yeşil-beyazlı kulübün bu parayı 10 eşit taksitte ödemesi bekleniyor. Frey, Bursaspor'dan yıllık 1 milyon 750 bin Euro alıyordu. Geçen sezonu oynamadan kapatan Sabastien Frey, Bursaspor formasını kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladığı 2013-14 sezonunda 39 kez giymişti.
Frey'in sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili kulübün resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapması tahmin ediliyor. Inter, Parma, Verona, Fiorentina ve Genoa'da bir dönem forma giyen 35 yaşındaki file bekçisinin önümüzdeki hafta Bursa'ya gelerek sözleşmesini resmi olarak feshetmesi bekleniyor.

JOSUE'DEN MUTLU HABER VAR

Öte yandan uzun süredir takımda kalması için Bursaspor yönetiminin gayret gösterdiği Josue Pesquera Porto'dan bir yıllığına yeniden kiralandı. Alınan bilgiye göre, Porto ile varılan prensip anlaşmasına göre Josue'nin bonservisinin yüzde 30'una da Bursaspor'un sahip olduğu belirtiliyor. Portekizli yıldız, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Bursaspor'da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!