comScore

Antalyaspor'da Eto'o ilk antrenmanına çıktı

08 Temmuz 2015, Çarşamba 14:07
Antalyaspor'da Eto'o ilk antrenmanına çıktı

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o ilk antrenmanına bugün sabah saatlerinde çıktı.

Kırmızı beyazlıların transferini gerçekleştirdiği Kamerunlu oyuncu Eto'o, Antalyaspor'un Davraz kampına katıldı. Siyahi oyuncunun Antalyasporlu oyuncularla tez zamanda kaynaşması dikkat çekerken, Eto'o'nun heyecanlı ve mutlu olduğu objektiflere yansıdı.

Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, lig hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdürüyor. Bir haftadır hazırlıklarını burada sürdüren kırmızı beyazlı takıma resmi transferi dün tamamlanan Samuel Eto'o'da dün akşam itibarıyla katıldı. Sabah antrenmanına çıkan 34 yaşındaki yıldız oyuncu, hemşehrisi M'Billa Etame ve defans oyuncusu Can Aratla takımdan ayrı olarak çalıştı.
Eto'o'ya basın mensuplarının ilgili de bir hayli fazla oldu. Basın mensuplarına selam vererek antrenmana başlayan yıldız oyuncunun ilk antrenmanı yaklaşık 1 saat kadar sürdü. Düz koşunun ardından açma germe hareketleri yapan Eto'o daha sonra da Antalyaspor'un as oyuncularıyla ayaküstü sohbet edip şakalaştı.

"ETO'O ÇOK DÜZGÜN VE CENTİLMEN ADAM"

Antalyaspor'un antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Davraz kampının çok iyi geçtiğini ve 16 Temmuz'a kadar çalışmalarını burada sürdüreceklerini belirtti.

Kırmızı beyazlı oyuncuların antrenmana hazır olarak geldiklerini ifade eden Şimşek, "Eto'o dün M'Billa ile beraber tanışma yemeğine geldiler. Gayet düzgün efendi çok çabuk kaynaşabilecek bir oyuncu. Bunu dün akşam yemeğinde de gördük. Eto'o artık bizim oyuncumuzdur. Diğer futbolcular gibi oda bundan sonra antrenmanlarına devam edecektir." dedi.

Eto'o'nun Türkiye'de ve Antalya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden genç teknik adam, Kamerunlu yıldızın kırmızı beyazlı takım için elinden gelen her şeyi yapacağını kendisine ilettiğini açıkladı. Arkadaşlarıyla da çok çabuk kaynaşacağını Eto'o'nun kendisine söylediğini belirten Şimşek, "Diğer oyuncuların da hepsi zaten Eto'o'yu tanıyor. Dün akşam bir kere daha gördüler ki çok büyük futbolcu olmasına rağmen çok düzgün ve centilmen bir adam. Onu da dün oyuncularımız odada oturup muhabbet etmişler." diye konuştu.

"ANTALYASPOR ASANSÖR TAKIM OLMAYACAK"

Antalyaspor'da bugüne kadar yapılan transferleri de değerlendiren Şimşek, istediği oyuncuların büyük çoğunluğunun şimdiye kadar alındığını, bir iki oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Bu oyuncularında en kısa zamanda takıma dahil olacağına inandığını açıklayan Şimşek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Hedefimiz ligi ilk 8 içerisinde bitirebilmek takımızı ona göre kurmaya çalışıyoruz. Antrenmanlarımızı ona göre yapıyoruz. Futbolcu kardeşlerimizle aynı şeyi konuşuyoruz. İnsanların düşündüğü gibi Antalyaspor asansör takım olmayacak."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!