comScore

Altınordu'da hedef sürdürülebilir başarı

26 Haziran 2015, Cuma 12:10
Altınordu'da hedef sürdürülebilir başarı

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, sürdürülebilir başarılar elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Seyit Mehmet Özkan, yaptığı açıklamada, uzun vadeli başarıların önemli olduğunu belirterek, İzmir futbolunun geçmişte inişli ve çıkışlı grafikler çizdiğini anlattı.

"Şampiyonlukların hemen arkası üzüntülere dönüştü" diyen Özkan, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim hedefimiz sürdürülebilir başarılar elde etmek. Bu anlamda da sistemli bir şekilde yürüyoruz. A takımımız bizim vitrinimizdir. Buz dağının görünen kısmı, 2015-2016 sezonunu açan ekibimizdir. Suyun altında ise 5 bine yakın 7-15 yaş arası futbol okulu öğrencimizden oluşan dev bir kütle var. Gün gelecek, o çocuklar Altınordu armasını göğüslerinde gururla taşıyacaklar. İşte o zaman bu sistemin başarıya ulaştığını hep birlikte izleyeceğiz."

Özkan, PTT 1. Lig'de tamamen yerli oyunculardan kurulu kadronun bir dezavantaj oluşturmayacağını belirterek, "Çünkü bizim inancımız, hedefimiz, yolumuz var. Bizler, bu ülkede bir misyonu yerine getirmek için çalışıyoruz. İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu hedefine ulaşmak için yürüyoruz" diye konuştu.

Türkiye'de meslek ve profesyonellik sorunu olduğunu savunan Özkan, "Sürdürülebilir başarıların gelmemesindeki en önemli etken de bu. İşte biz bunu görüp ağacı yaşken eğmeye çalışıyoruz. Onlara inanıyor ve güveniyoruz. Bu toprakların çocuklarını, bu toprakların insanlarına izlettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!