comScore

Bülent Korkmaz ile Tolunay Kafkas aynı takımda

23 Haziran 2015, Salı 11:04
Bülent Korkmaz ile Tolunay Kafkas aynı takımda

Hakan Ünsal'ın başkanlığını yaptığı Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği, bir ilke imza attı

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği, sözleşmesi biten, transfer yapamamış veya kendi takımında kamp kadrosunda bulunmayan profesyonel futbolcular için Tolunay Kafkas ve Bülent Korkmaz önderliğinde sezon öncesi kampı düzenliyor.
 
Bu sene ilk kez organize edilecek kamp, Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri'nde 10'ar günlük iki dönem halinde gerçekleştirilecek. Kamp programı, futbolculara antrenman eksikliklerini tamamlama fırsatıyla birlikte; teknik ve taktiksel yönden katkı, motivasyon ve psikolojik destekle birlikte kişisel gelişim fırsatları da sağlayacak.
 
29 Haziran–11 Temmuz ve 27 Temmuz–7 Ağustos tarihlerinde iki dönem halinde sınırlı kontenjanla gerçekleştirilecek kampa Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig profesyonel futbolcuları katılabilecek.
 
27 Haziran 2015 tarihine kadar kayıtları devam eden programa kayıt olmak ve hakkında detaylı bilgi için:
Web sitesi:  www.pfd.org.tr 
Telefon: 0212 236 95 39 
E-mail: atakan.zengin@pfd.org.tr
 
BAŞKAN ÜNSAL CUMARTESİ GÜNÜ BASIN TOPLANTISI YAPACAK

TFPD Başkanı Hakan Ünsal, hem bu konu hem de önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri yeni projelerle ilgili olarak 27 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'te Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki tesislerinde basın toplantısı düzenleyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!