comScore

Serkan Kırıntılı, Konyaspor'da

20 Haziran 2015, Cumartesi 13:02
Serkan Kırıntılı, Konyaspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, kaleci Serkan Kırıntılı ve orta saha oyuncusu Emre Can Atila ile sözleşme imzaladı.

Kulüp sportif direktörü Murat Erdoğan, kulüp binasında düzenlenen imza  töreninde yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'dan 30 yaşındaki Serkan  Kırıntılı'yı transfer ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Serkan  Kırıntılı'nın takıma faydası olacağını düşündüklerini belirten Erdoğan, "Böyle  değerli bir oyuncuyu aldığımız için şanslıyız. Camiamıza hayırlı olsun" dedi. 
 
Erdoğan, Gençlerbirliği'nin 19 yaşındaki futbolcusu Emre Can Atila'yı  da 3 yıllığına kadrolarına kattıklarını, bu oyuncunun transferini Aykut  Kocaman'ın istediğini aktardı. 
 
Konya ekibinin yeni transferi Serkan Kırıntılı da Aykut Kocaman ile  yeniden çalışacağı için heyecanlı olduğunu ifade etti. 
 
Sezonun ilk antrenmanını iple çektiğini vurgulayan Serkan, "Aykut  hocam ile 3 sene Fenerbahçe'de çalışmıştık. Şimdi yeniden bir başlangıç  yapacağız. İnşallah herkes adına hayırlı bir transfer olur. Takımımızda kalede  rekabet ortamı var. Rekabetten korkmuyorum. Geçen sene 34 maçın 33'ünde oynadım.  Kendime güveniyorum. Torku Konyaspor'a katkı sağlayacağımı düşünüyorum" diye  konuştu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!