comScore

İsmail Kartal: 'Süper Lig'den teklif aldım ama...'

17 Haziran 2015, Çarşamba 19:53
İsmail Kartal: 'Süper Lig'den teklif aldım ama...'

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal Süper Lig takımlarından teklif aldığını ancak kabul etmediğini açıkladı

Fenerbahçe'yi geçen sezon ligde ikinci yapan teknik direktör İsmail Kartal, Umre dönüşünde açıklamalarda bulundu.
 
SIKINTILARIMDAN ARINDIM
 
Ailesi ile birlikte dini vecibelerini yerine getiren Kartal, “Kutsal topraklar muhteşem yerler. İnşallah o yerleri herkes görür. Ben ailemle birlikte çok huzurlu günler geçirdim. Bütün sıkıntılarımdan kurtuldum” dedi.
 
YORUMCULUK TEKLİFİ ALDIM
 
Bundan sonraki geleceğiyle ilgili de çarpıcı ifadeler kullanan Kartal, “Süper Lig takımlarından teklifler aldım. Ancak hedefleri fazla büyük olmadığı için geri çevirdim. Bazı televizyon kanallarından ise yorumculuk için teklifler var, değerlendirmeyi düşünüyorum. Ancak ben hedefi olan bir takımda görev almaktan yanayım. Bunu ileriki günlerdeki gelişmeler şekillendirecek” yorumunu yaptı.
 
FENERBAHÇELİ OLARAK KALACAĞIM
 
Geçen sezonu da değerlendiren Kartal, “Kurşunlandık, hırpalandık, yuhalandık, taşlandık, buna rağmen Süper Lig'in tüm rekorlarını kırdık. En çok pozisyona giren takım olarak alkışlandık. Devre arasındaki transfer isteğim yerine gelmedi. Ancak şimdi 7-8 oyuncunun alınması gündemde. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Çünkü sonuna kadar Fenerbahçeli'yim. Başarı halinde ayakta alkışlarım. Yeni hoca, yeni teknik kadro ve yeni futbolculara şimdiden başarılar diliyorum. Umarım, Fenerbahçe'yi başarıya ulaştırırlar. Ben hep Fenerbahçeli'ydim, daima da Fenerbahçeli kalacağım” diyerek sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!