comScore

Kaan Kanak: "Transfer için önce kulübümün menfaatleri önemli"

26 Mayıs 2015, Salı 17:15
Kaan Kanak:

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor forması giyen ve gösterdiği başarılı performansla büyük takdir toplayan Kaan Kanak sezonu değerlendirdi.

FutbolArena Özel - TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaragücü'nden transfer edilen ve ortaya koyduğu performansla A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in de gözdesi haline gelen Kaan, Eskişehirspor, ay yıldızlı forma ve transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“ZAMAN ZAMAN ÇOK ŞANSIZ MAÇLAR OYNADIK”
Eskişehirspor olarak zaman zaman şansız maçlar oynadıklarını ifade eden Kanak, “Kadro kalitemizi sahaya yansıtamadığımız karşılaşmalar oynadık. Bu sezon böyle geçti. Akhisar Belediyespor'u yenerek taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek istiyoruz” dedi.
SKİBBE'YLE ÇALIŞMAK BÜYÜK GURUR
Micheal Skibbe'nin kariyerini tartışmaya gerek olmadığını söyleyen Kaan, “ Bundesliga dışında Galatasaray'da da zaman geçirdi. Her seferinde bana güvenini iletiyor. Ben de onun yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum. Onunla çalışmak bana çok şey katıyor. Tabii Ertuğrul Sağlam hocamı da unutamam. Onun da bende emekleri büyük" diye konuştu.

AY YILDIZLI FORMANIN ANLAMI ÇOK BAŞKA
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in ilk kez kadroya çağırdığı Kaan, “Orada olmanın mutluluğu, gururu, heyecanı çok çok ayrı. Ay yıldızlı forma her oyuncu için kutsaldır. En büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için çok gurur duydum. Fatih Terim hocama da çok teşekkür ediyorum. Umarım orada kalıcı olup o forma için terimi akıtırım” ifadelerini kullandı.

TRANSFERİM İÇİN KULÜBÜN ÇIKARLARI ÖNEMLİ!
Adı transfer iddiaları için de anılan Kaan, bu söylentiler için “Eskişehirspor'un bende şimdiden yeri başka. Ben de medyadan görüp okuyorum. Ancak transfer için önce kulübümün menfaatleri önemli. Teklif gelirse yönetimim oturur karar verir” dedi.

Bu sezon Eskişehirspor formasıyla 28 karşılaşmaya çıkan Kaan, kaydettiği 2 golün yanı sıra 4 golün de hazırlayıcısı oldu. Başarılı oyuncunun kulübüyle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor

HABER: ERTAN SÜZGÜN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!