Süleyman Hurma için bir otelde düzenlenen veda programına Kayserispor eski başkanları Recep Mamur ve Bekir Yıldız, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, takım kaptanı Abdullah Durak ve diğer davetliler katıldı.
Kayserispor'da çok güzel günler geçirdiklerini, başarılar elde ettiklerini dile getiren Hurma, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmanın zor olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"10 yılın vedası tabi ki zor, veda başlı başına zor bir iş. Veda içinde hüzün barındır, siyahtan beyaza bütün renkleri barındırır. Hüznün olduğu yerde kayıtsız şartsız vicdan vardır. Benim vicdanım çok rahat, tam 10 yıldır bu kulübe elimden gelenin en iyisini, bütün arkadaşlarımla beraber yapmaya gayret ettim. Çok zor günlerimiz oldu, çok güzel günlerimiz de oldu. Sahip olduğum vicdan, küçücük şeyler için arkadaşlarımı, kulübümü satmama engel oldu. Allah'a şükürler olsun ki geldiğim gibi başım dik ayrılmayı nasip etti."