comScore

Almeida'ya şok tepki! 'Biraz ahlaklı ol'

23 Mayıs 2015, Cumartesi 14:58
Almeida'ya şok tepki! 'Biraz ahlaklı ol'

Yarım sezonluğuna Kuban Krasnodar'la anlaşan Hugo Almeida aldığı cezanın ardından Kuban taraftarlarının büyük tepkini topladı. 'Biraz ahlaklı ol'

FutbolArena Dış Haberler - Rusya Premier Ligi'nde devre arasında yarım sezonluğuna Kuban'a imza atan Hugo Almeida ligde geçtiğimiz hafta oynanan Amkar maçında 68. dakikada oyuna girdikten 9 dakika sonra rakibe dirsek atarak kırmızı kart görünce oyun dışında kaldı. Bu pozisyondan ötürü Almeida'ya 2 maça ceza verildi ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Portekizli futbolcu kalan 2 maçta da forma giyemeyecek. 

Kuban'da ise bazı taraftarlar bu yüzden Almeida'ya tepkili. Orta sahadaki bir pozisyonda rakibe dirsek atan Portekizli futbolcunun erken tatil için kasıtlı olarak kırmızı kart gördüğü düşünülüyor.
İşte Almeida'nın son lig maçında gördüğü kırmızı kart pozisyonu:



Kuban taraftarlarının bir bölümü ise Almeida'ya şu tepkiyi gösterdi:

"Biz zaten zor durumdayız. Yarım sezonluğuna geldin ama hiç değilse hakkını ver. Bilerek kırmızı kart gödüğünü biliyoruz. Diğer kulüplerde neden dikiş tutturamadığın şimdi belli oldu. Biraz spor ahlakın olsun. Gittiğin kulübe saygın olsun"

Almeida ise instagram hesabından yaptığı açıklamada Kuban'da geçirdiği 5 ayın unutulmaz olduğunu söyledi ve herkese teşekkür etti. 

Haber: Barbaros Yıldızlı

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!