comScore

İlhan Cavcav: "Bir maç kaldı. Allah yollarını açık etsin"

22 Mayıs 2015, Cuma 23:38
İlhan Cavcav:

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, maçın ardından yaptığı açıklamada teknik direktör Mesut Bakkal'ı eleştirirken "Şurada bir maç daha kaldı. Allah yollarını açık etsin" ifadelerini kullandı.

Mersin İdmanyurdu'nu galibiyetinden dolayı tebrik eden Cavcav, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nu ise eleştirdi. 
 
Namoğlu'nu canı gönülden kutladığını dile getiren Cavcav, "Gençlerbirliği'nin maçları hakemlerin yetişeceği, oyuncak olacak maçlar değildir. Namoğlu maçı izlesin, bu hakem hakkındaki kararını versin" dedi.
 
Karşılaşmada yenilmelerini tamamen hakeme bağlamadığını ifade eden İlhan Cavcav, "Ancak burada en büyük hatayı yapan Mesut Bakkal'dır. En iyi futbolcuyu oyundan alıp, vazgeçemediği adamları oyuna sokması ile kendi sahamızda farklı kazanacağımız bir maçı maalesef mağlup bitirdik. Şurada bir maç daha kaldı. Allah yollarını açık etsin."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!