comScore

Hamza Hamzaoğlu sezon sonu bırakıyor mu?

19 Mayıs 2015, Salı 09:29
Hamza Hamzaoğlu sezon sonu bırakıyor mu?

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Beşiktaş'ta ise Slaven Bilic çok büyük bir sürpriz olmazsa yeni sezonda takımlarının başında kalmayacaklar.

Şampiyonluk yaşamış bir diğer takım Bursaspor'da da Şenol Güneş'in ayrılma planları var. Başarılı çalıştırıcı, Beşiktaş'ta bazı yöneticiler tarafından ısrarla isteniyor. Peki Galatasaray'da ne olacak? Cimbom'da da çok büyük bir sürpriz yaşandı. Tüm başkan adaylarının yola devam etmek istediğini açıkladığı Hamza Hamzaoğlu'nun, aynı şeyi düşünmediği ortaya çıktı.

"ÜÇ MAÇI TAMAMLAYIP..."
Tecrübeli çalıştırıcı bu yöndeki düşüncesini geçtiğimiz hafta sonu 6-7 kişilik bir grubun olduğu sohbet ortamında paylaştı. Tam aksi düşünülürken, Hamzaoğlu'nun ağzından ayrılık cümlelerini duyanlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Galatasaray'ın hocası Hamzaoğlu, noktasına virgülüne dokunmadan ifade ediyorum ki, şunları söyledi: “Bu 3 maçı tamamlayıp, bırakmayı düşünüyorum. Devam etmeyi pek planlamıyorum. 3 başkan adayı da benimle devam etmek istediğini belirtiyor ama sezon sonu ne olur, bilemiyorum.”
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Peki, Hamza hocanın bu cümlelerinin altında neler yatıyor? Söz konusu sağlam ve şahitli istihbaratı aldıktan sonra kısa da bir ek çalışma yaptım. Takım içinde Hamza hocayı seven çok sayıda futbolcu var. Prandelli'den sonra takıma bir düzen getirdiğine inanıyorlar. Fakat Hamza hocayı Abdürrahim Albayrak ile Ali Dürüst getirmişti ve bu isimler yeni yönetimde yer almayacak. İşte Hamzaoğlu'nun bu iki ismin yeni dönemde olmamasından etkilendiği belirtiliyor. Aynı zamanda kendisini bekleyen yeni “Florya Sistemi”nden rahatsız olduğu yolunda iddialar da var. Yeri, saati ve hatta ortamda kimlerin olduğu da belli olan bu çarpıcı sohbetin sonuçlarını sezon sonunda göreceğiz. Hadi şunu da ifade edeyim, orada Abdürrahim Albayrak da vardı!

NOT:  Galatasaray'ın başında 32 resmi maça çıkan Hamza Hamzaoğlu, 23 galibiyet, 4 beraberlik, 5 de mağlubiyet elde etti. Ligde ise 2,43 puan ortalaması tutturdu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!