comScore

Newcastle United kaptanından taraftara mektup!

06 Mayıs 2015, Çarşamba 18:59
Newcastle United kaptanından taraftara mektup!

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın kaptanı Fabricio Coloccini, taraftara açık bir mektup yazdı. Aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle özür dileyen Coloccini, protesto gösterileri düzenleyen taraftarı, takıma destek vermeye çağırdı.

Newcastle United, üst üste 8 maç kaybederek, kendisini bir anda kümede kalma savaşının ortasında buldu. 38 yıldır ilk kez üst üste 8 maçtan puan çıkaramayan siyah-beyazlılar, düşme hattının sadece 2 puan üzerinde bulunuyor.
 
Taraftar yönetimden rahatsız. Sık sık protesto gösterileri düzenliyor. İşte böyle bir dönemde kaptan Fabricio Coloccini, taraftara açık bir mektup yazdı. Aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle, takım arkadaşları adına tüm taraftardan özür dileyen Coloccini; "Bu durum sizin için olduğu kadar bizim için de acı verici. Önümüzde 3 tane, kupa finali niteliğinde maç kaldı. Tüm oyuncular ve teknik ekip olarak bu maçlara yüzde 100 odaklandık. Sizden de farklılıklarınızı bir kenara bırakıp; bizi tüm kalbinizle desteklemenizi istiyoruz" ifadesini kullandı.
 
Newcastle United bu haftasonu, son maçında Manchester United'ı deplasmanda yenen West Brom'u ağırlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!