comScore

Aras Özbiliz'den geri vites! Sözlerim çarpıtıldı

29 Nisan 2015, Çarşamba 17:28
Aras Özbiliz'den geri vites! Sözlerim çarpıtıldı

Spartak Moskova'nın futbolcusu Aras Özbiliz 'Murat Yakın'ın kendisini Ermeni olduğu için oynatmıyor' şeklindeki konuşmasının çarpıtıldığını söyledi. 

FutbolArena - Spartak Moskova'nın futbolcusu Aras Özbiliz 'Murat Yakın'ın kendisini Ermeni olduğu için oynatmıyor' şeklindeki konuşmasının çarpıtıldığını söyledi. 

Aras Özbiliz 29 Nisan Çarşamba günü Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Öncelikle kulüpten izinsiz bir şekilde gazeteciye konuştuğum için ve bundan dolayı da ceza alacağımı biliyorum. Ancak röportajı gördüğümde şok oldum. Çünkü sözlerim çarpıtılmış. Neden bilmiyorum. Ben Murat Yakın'a 'beni Ermeniyim diye oynatmıyor' demek istemedim. Takımda başka futbolcuları da karıştırmadım. Bu sadece benim sorunum. Ayrıca ben Türkiye'de doğan bir Ermeniyim. Bu tarz kötü niyetleri haberlerden bıktım. Sözlerim çarpıtılmış. Benim Türk arkadaşlarım var. Herkes beni tanır. Böyle düşünmeyeceğimi bilir. Ben sadece futbol oynamak istiyorum"

Öte yandan Spartak Moskova yöneticisi Askhabadze de bu konu hakkında Murat Yakın'la ortak karar vereceklerini ve her halükarda Aras Özbiliz'in ceza alacağını açıkladı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!