comScore

Erciyesspor kadro dışı bıraktığı oyuncularını arıyor

28 Nisan 2015, Salı 08:59
Erciyesspor kadro dışı bıraktığı oyuncularını arıyor

Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, takımın ateş hattından kurtulma şansı sürerken maç başı ödememek için kadro dışı bıraktığı oyuncuları mumla aradı. Balıkesir'de kaybedilen iki puan Mavi-Siyahlılar'ın umutlarını iyice azalttı.

4 hoca değiştirmesine rağmen bir türlü tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Erciyesspor'da, Balıkesir deplasmanında kaybedilen 2 puan takımın lige tutunma şansını mucizelere bıraktı. 21 puanı bulunan Mavi-Siyahlılar, net fırsatları cömertçe harcadığı Balıkesir'den 3 puanla dönseydi, en yakın rakibi 28 puanlı Çaykur Rizespor'la arasındaki farkı bitime 6 hafta kala 5'e indirecekti, yani şansı yükselecekti.

Taraftarlar, bu nedenle başkan Ziya Eren'e tepkili. Çünkü Eren, Necati Ateş'le başlayan, ‘kadro dışı bırakma süreci'nde Edinho, Serdar Gürler ve kaleci Gökhan Değirmenci gibi isimleri yalnızca maç başı ücretlerini ödememek için kadro dışı bıraktı.
Takım dağıldı

Son haftalarda takımın birlik mesajı vermesi gerekirken, kadronun dağıtılması, “Başkan, kafasında ligi bitirmiş” yorumlarına neden oldu. Erciyesspor, son 6 maçta Sivas, Mersin, Fenerbahçe (D), Başakşehir, Kasımpaşa (D) ve Karabükspor'la kozlarını paylaşacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!