comScore

Ali Turan canlı yayında evlenme teklifi etti

26 Nisan 2015, Pazar 16:29
Ali Turan canlı yayında evlenme teklifi etti

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 yendikleri Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı  açıklamada, Akhisar Belediyespor maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade etti.
 
İki takımın da 5-6 haftadaki temel özelliklerini sahaya  yansıtamadığını dile getiren Kocaman, şöyle konuştu:
 
"Prestij açısından iki takımın da kazanma zorunluluğu olan bir maçtı.  İlk yarı duran topla geriye düştük. Devre bitmeden oyunu berabere getirdik.  İkinci yarının hemen başında da öne geçtik. Daha sonra mücadele, rakip takımın  topu ayağında tuttuğu bizim de sert, kontra ataklarla karşılık vermeye çalıştığımız bir şekle büründü. Daha sonra iki takım da bulduğu pozisyonları  değerlendiremeyince maçı 2-1 kazandık. Üç puanı aldığımız için son derece  mutluyuz."
 
Akhisar Belediyespor cephesi
 
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos da maçı  kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "İki takım da çok iyi mücadele  etti. Taraftar çok zevkli bir maç seyretti. Takımımın sahada gösterdiği çabadan  dolayı mutluyum. Torku Konyaspor'u da tebrik ediyorum. Kendi adımıza savaşmaya ve  mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Canlı yayında evlenme teklifi
 
Öte yandan yeşil-beyazlıların deneyimli oyuncu Ali Turan, yayıncı  kuruluşun canlı yayınında bir yıldır aralarının kırgın olduğunu söylediği kız  arkadaşı Rana'ya evlenme teklifi yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!