comScore

İstanbul'da Roger Federer heyecanı

26 Nisan 2015, Pazar 13:30
İstanbul'da Roger Federer heyecanı

Garanti Koza Arena'da oynanacak İstanbul Open öncesinde, turnuvanın 1 numaralı seri başı, 33 yaşındaki oyuncu, yarın saat 15.00'te Four Seasons Otel'de düzenlenecek basın toplantısında gazetecilerin karşısına çıkacak.

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek ilk erkekler tenis turnuvası olan TEB BNP Paribas İstanbul Open'da kura çekimi dün gerçekleştirildi. Erkekler tenisinin en önemli yıldızlarından nam-ı diğer Majesteleri Roger Federer'in de katılacağı turnuva yarın başlayacak. Turnuvanın kuraları ise dün çekildi. Garanti Koza Arena'da gerçekleştirilen kura çekimine Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, ATP gözlemcisi Mark Darby, ATP Tur Menajeri Miro Bratoev, turnuva direktörü Stefan Tzvetkov ve milli tenisçi Marsen İlhan katıldı.

MARSEL ilk TURU GEÇERSE, RAKiP OLACAKLAR
Bugün saat 12.45'te İstanbul'a gelecek, yarın da saat 15.00'te Beşiktaş'taki Four Seasons Otel'deki basın toplantısında gazetecilerin karşısına çıkacak olan Roger Federer ilk turu maç yapmadan geçecek. Dünyanın 2, turnuvanın 1 numarası 33 yaşındaki oyuncu, turnuvada ilk maçına 29 Nisan Çarşamba günü Garanti Koza Arena'da çıkacak. Ana tabloda Marsel, ilk turda Jarkko Nieminen ile eşleşti. Marsel, Fin rakibini elerse Federer'le karşılaşacak. Cem İlkel ise Gimeno Traver ile kozlarını paylaşacak.
Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “Federer, Türkiye'nin 81 ilinden seçilen çocuklara tanışacak ve onlarla tenis oynayacak” dedi.

Biletler tükendi

Roger Federer'in mücadele edeceği İstanbul Open'ın biletleri tükendi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!