comScore

Sergen Yalçın'ın skor şaşkınlığı

24 Nisan 2015, Cuma 23:30
Sergen Yalçın'ın skor şaşkınlığı

Son dakikalarda atılan gollerle Mersin İdmanyurdu'na 2-1 mağlup olan Medicana Sivasspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, böyle bir skorun nasıl olduğuna hala inanamadıklarını ve böyle bir şeyi ilk kez yaşadıklarını söyledi.

Maçın zor olacağını bildiklerini maçtan öncede dile getirdiklerini kaydeden Sergen Yalçın, maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İlk 20 dakikalık bölümde oyuna kötü başladık, ondan sonra dengeyi kurduk. Net pozisyonlarımızda vardı. Oyunun ikinci yarısı tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Golü bulduk, sol sonrası da net pozisyonlarımız var, ancak futbolun içinde bunlar var. Maalesef bugün başımıza bir gelecek varmış, yani bugüne kadar hiç böyle bir şey yaşamamıştık, bunu da yaşamış olduk. Biz hala inanamıyoruz böyle bir skor olduğuna.Ama bu skorla yaşamayız, çok çabuk unutup, önümüzdeki maçlara konsantre olmamız lazım. Bana göre oyuncularım son 2-3 dakikalık bölümde daha zeki ve akıllı olsalardı, son oyunu çok rahat bitirebilirdik. Yapmamız gereken buydu, ancak beceremedik, bu bizim hatamız. Bundan sonraki maçlarda bunu telafi ederiz inşallah"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!