comScore

Ünal Karaman: 'Her şeye inat şampiyon olacağız'

24 Nisan 2015, Cuma 22:50
Ünal Karaman: 'Her şeye inat şampiyon olacağız'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Adana Demirspor'un 3 puanının silineceği yönündeki söylentilere sert çıktı.

Konuk ettikleri ve 3-3 berabere kaldıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası basının karşısına geçen Ünal Karaman, Adana Demirspor'un 3 puanının silineceği yönündeki söylentiler karşısında masayı yumrukladı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde bir algı operasyonu oluşturulduğunu ifade eden Karaman, "Bu sahanın içerisinde de 23 Nisan kutlamalarını yapabilecek çapta, yaşta çocuklar mücadele ediyor. Siz bu çocukların emeği üzerine kalkıyorsunuz bir kumpas hareketi oluşturuyorsunuz. Arkadaşlar, bizim mazimiz temiz, 1 lira, 1 kuruş, 1 gol, 1 puan Allah bana yaşatacaksa haram zıkkım olsun derim. Geldiğim andan itibaren aynı şeyi söylüyorum. Bu emek bu kadar basit çalınmaz, çalınmamalı, çalınmamalı. Allah bana yaşatacaksa, yaşatmasın." dedi.
Toplantıda sinirinden gözleri dolan Karaman, sık sık masayı yumruklayarak, "Ayıptır ya, bu çocuklar alın teri döküyor, alın teri. Siz kalkıyorsunuz o diyorsunuz bu diyorsunuz. Yazık günah bir kez daha söylüyorum, kişi kendinden bilir işi. Bu çocukların üzerinden, bizim üzerimizden kahpece plan yapmasınlar. Biz şampiyonluğu kaybedebiliriz, olmayabiliriz, olacağız da, onlara inat olacağız. İlk defa söylüyorum bunu, yazsınlar, altını çizsinler. Ama bu çocuklar üzerinden plan yapmasınlar, bizim üzerimizden yapmasınlar. Kendileri biliyorsa o işleri onlara yakışır, yapıyorlar da helalı hoş olsun onlara ama çok yakıştırıyorum." dedi. Karaman soru almadan sinirle kalkarak futbolcularının yanına gitti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!