Cronica gazetsinin iddialarına göre; Diego Maradona, eski eşi Claudia Villafane, kızlar Dalma ve Giannina'nın baskısıyla, bundan sonraki çocuklarına Maradona soyismini vermeyeceğini ve mirastan mahrum bırakacağını kabul eden bir anlaşmayı kabul etmiş.
Maradona'nın kız arkadaşı Veronica ise bu anlaşmayı hamileliğinin 4. ayında öğrenmiş. Bir reklam anlaşması gereği Dubai'ye giden Maradona burada anlaşmadan gazetecilere bahsetmiş ve yeni doğacak çocuğuna soyadını veremeyeceğini söylemişti. Bunun üzerine Veronica, 8.5 yıllık beraberliğin ardından Maradona'yı terketmiş.
Maradona'ya yakın insanların iddialarına göre, Arjantinli efsanenin Dubai'de 6 milyon dolardan fazla parası, arabaları ve gayrımülkleri var.
