comScore

Hleb röportajında bomba detay

21 Nisan 2015, Salı 02:13
Hleb röportajında bomba detay

Mart ayında Fransız dergisine konuşan Hleb'in sözleri olay oldu. Şimdi esas sorunsa Konyaspor'dada birlikte çalıştığı, şimdiki hocası Mesut Bakkal'ı da aptal yerine koyması.

FutbolArena Detay - Gençlerbirliği futbolcusu Hleb'in “Türk antrenörler aptal” sözleri büyük yankı uyandırdı.

O SÖZLER BAKKAL'A DA….


Bu röportajın perde arakasındaysa daha büyük skandal var. Hleb, şimdiki hocası Mesut Bakkal'ı da “aptal” yerine koyuyor.
Türkiye'de Mesut Bakkal daha sonra Aykut Kocaman ve ardından İrfan Buz ile çalışan Belaruslu oyuncu şimdiyse yine Mesut Bakkal ile çalışıyor. Mart ayında Fransız dergisi So Foot'a konuşan Hleb'in “aptal” olarak nitelemediği isimse o röportaj verdiği sırada hocası olan İrfan Buz.


MART AYINDA KONUŞTU


İrfan Buz'un ayrılığının ardından Mesut Bakkal, Gençler'in başına geçmişti. İrfan Buz aynı zamanda 5 dil bilmesiyle Türkiye'de öne çıkan isim olmuştu.

Ve Hleb, “Kariyerim boyunca çok iyi antrenörlerle çalıştım. Arsene Wenger, Pep Guardiola gibi... Mourinho ve Alex Ferguson'un gerçek birer efsane olduğunu düşünüyorum. Ancak Türk antrenörler aptal. Saha içerisinde sürekli koşmamız ve belirledikleri basit taktikleri uygulamamız için bizi zorluyorlar. Hiçbir derinlik anlayışı yok“ diyen Hleb, sözlerine “Gençlerbirliği'ne imzayı attım. Burada hocamız oldukça kültürlü. 5 dil biliyor ve oyuncularla arası oldukça iyi…" diyerek görevine  son verilen İrfan Buz'u kastediyor… Belaruslu oyuncunun bu sözlerinin ardından hedefindeki isimlerden birinin de doğal olarak Mesut Bakkal olduğu ortaya çıkıyor.

Bu röportajın açığa çıkmasının ardından Mesut Bakkal'ın oyuncuya karşı nasıl bir tavır takınacağıysa merak konusu oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!