comScore

Göztepeli taraftarlar Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurdu!

16 Nisan 2015, Perşembe 17:12
Göztepeli taraftarlar Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurdu!

Avrupa'da yaşayan Göztepeli taraftarlar sezonun son maçı için Amsterdam'dan Türkiye'ye otobüsle 6700 km yol katedecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe'de taraftarlardan Guinnes Rekorlar Kitabı'na girecek etkinlik. Ligin son maçında Nazilli Belediyespor deplasmanına konuk olacak sarı-kırmızılı ekipte hedef bu maçta şampiyonluk kupasını kaldırmak. Yurt dışında yaşayan Göztepeliler ise bu maça tam anlamıyla çıkarma yapacak.

Avrupa'da yaşayan Göztepelilerin bir araya geldiği GözGöz Avrupa grubu Amsterdam'dan otobüs ile yola çıkacak tam 7 ülkeyi(Hollanda, Almanya, Avusturya, Macaristan, Sirbistan, Makedonya ve Yunanistan) geçip, 6700 km yol kat edecek ve İzmir'e ulaşacak. Guinness Rekorlar Kitabı'na da başvuru yapan sarı-kırmızılı taraftarlar şimdiden hazırlıklarını yapmış durumda.
 
29 Nisan saat 19:25'te yola çıkacak olan sarı-kırmızılı taraftarların yaptıkları açıklama ise şöyle;
"Otobüsle katedilecek 6700 kilometre yol ve geçilecek 7 ülke. Peki neden bir grup taraftar bu zorlu yolculuğa çıkar? Şampiyonluk kupası için mi? Hayır. Eğlence için mi? Hayır. Reklam için mi? Kesinlikle hayır.

Futbolumuzun içinde bulunduğu kaos ortamından kurtulabilmesinin tek yolunun futbolun gerçek sahiplerinin sorumluluk alması olduğunu düşünerek, 29 Nisan Çarşamba günü saat 19.25'de Amsterdam'dan Şanlı Göztepe'mizin son lig maçı olan Nazillispor deplasmanına geliyoruz.

Her şeyden öte sevdik biz seni Göztepemiz sen çok yasa... Daha önce de büyük Göztepe taraftarının herkese gösterdiği bir gerçeği, sevdanın sınır ve mesafe tanımayacağını, sevginin eylem gerektirdiğini tekrar vurgulamaya geliyoruz. Yer aldığımız ligin veyahut alınan başarısız sonuçların bir üst kimlik olarak gördüğümüz Göztepe sevdamızı azaltamayacağını göstermeye, tüm futbol sevdalılarına futbolun sahibinin takımlarını karşılıksız seven biz taraftarlar olduğumuzu, gücümüzün dünyayı sarsabileceğini kanıtlamaya geliyoruz.

Belki bir süreliğine sevdiklerimizden, ailelerimizden ayrılıyoruz lakin onların desteğini de yüreğimizde hissederek geliyoruz. Oturarak maç izlemeye değil, tribünde omuz omuza tezahürat yapmaya geliyoruz, Bomboş tribünlere oynanan maçlara inat, armaya yolculuğumuza şampiyonluk kupası için değil, sevdamızı şampiyon yapmak için çıkıyoruz. Maç sonucu ya da puan durumu ne olursa olsun biliyoruz ki "biz kazanacağız" çünkü yüreğimizde hiç sönmeyecek Göztepe ateşi ile geliyoruz.

Hangi renklere olursa olsun futbol aşkını kalbinde hisseden bütün gerçek taraftarları selamlıyor, özgürce futbol oynanan güzel bir dünya diliyoruz. Armayi gurbette görenin gözlerinden yaş gelir..

GözGöz Avrupa "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!