comScore

Antalyaspor sonucu düşünecek

14 Nisan 2015, Salı 10:50
Antalyaspor sonucu düşünecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'un antrenörü Yusuf Şimşek, "Eleştiriye sonuna kadar açığız ama bu saatten sonra bizden mükemmel futbol beklenmesin, çünkü sonuç oyunu oynayacağız" dedi. 

Yusuf Şimşek, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlispor maçında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Denizlispor maçının hem rakipleri hem de kendileri açısından kritik bir maç olduğunu vurgulayan Şimşek, "Zor bir maçtı ama tecrübemizle galip gelmeyi başardık. Nasıl oynayacağımızı futbolcu kardeşlerimizle bir hafta boyunca konuşmuştuk. Futbolcularımız da eksiksiz üzerlerine düşeni yaptı ve galip geldik" diye konuştu.

Bundan sonraki maçları sonuç odaklı oynayacaklarını dile getiren Şimşek, "Bundan sonra bizim her maçımız sonuç almak için olacak. Bu saatten sonra kimse iyi futbola puan vermeyecek. Alacağımız 3 puanlar bizi hedefe taşıyacak" diye konuştu. 

Takımda rotasyon yapmaya devam edeceğine dikkati çeken Şimşek, tüm futbolcuları hazır tutmak için kadroda sürekli değişikliğe gideceğini kaydetti. 

- Hedef güzel futbol değil, sonuç

Şimşek, ligi ikinci tamamlamak istediklerine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Önemli ve kritik bir süreçten geçiyoruz. Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu süreçte eleştiri olacak. Eleştiriye sonuna kadar açığız ama bu saatten sonra bizden mükemmel futbol beklenmesin, çünkü sonuç oyunu oynayacağız. Kimse bizi sevmek zorunda değil. Antalyaspor'un menfaatleri ve başarısı için buradayız. Eleştirilerde de seviyeli olunması gerektiğini düşünüyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!