comScore

Şanlıurfaspor, umudunu koruyor

13 Nisan 2015, Pazartesi 11:10
Şanlıurfaspor, umudunu koruyor

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Güneydoğu temsilcisi, aynı hedefteki Adana Demirspor'a mağlup olarak yarışta yara aldı.


PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, kendisi gibi Süper Lig hesabı yapan Adana Demirspor'a 1-0 yenilerek play-off'un dışında kalmasına rağmen umudunu koruyor.

Teknik direktör Osman Özköylü'nün takımın başına getirilmesiyle Süper Lig umudunu artıran sarı-yeşilli ekip, Adana Demirspor'a deplasmanda tek golle boyun eğerek, 7 hafta aradan sonra kaybetti.

Özköylü yönetiminde ilk kez kaybeden Şanlıurfaspor, 43 puanda kalarak 7'nci sıraya geriledi. Bu sonuçla Süper Lig yarışında yara alan Güneydoğu temsilcisi, buna rağmen play-off umudunu koruyor.

- "İddiamızı sürdüreceğiz"

Teknik direktör Özköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Karşılaşmada zaman zaman rahatlıkla golü bulacakları pozisyonların olduğunu ifade eden Özköylü, buna rağmen çok istedikleri golü bulamadıklarını ifade etti.

Rakibin de ilk yarının sonlarına doğru baskısını artırdığını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:

"Adana Demirspor'a şanssız bir şekilde mağlup olduk ama play-off iddiamızı sürdüreceğiz. Önümüzde daha 7 maç var, umutsuz değiliz. Ayağa kalkmış bir takımız, tekrar düşmememiz lazım. Bu maç geçti. Artık önümüze bakacağız."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!