comScore

PTT 1.Lig ekibinden taraftarlarına büyük jest

10 Nisan 2015, Cuma 12:40
PTT 1.Lig ekibinden taraftarlarına büyük jest

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor'un başlattığı kampanya ile taraftarlar, beş karşılaşmayı 10 TL'ye seyredebilecek. Ayrıca ücretsiz Manisaspor Passolig Kart sahibi olacak.

Yönetim kurulunun başlattığı kampanya ile Manisasporlu taraftarlar, ligin 27. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak karşılaşmadan önce yapacakları müracaat ile Manisa'da beş maçı 10 TL'ye seyredebilecek. Taraftarlar, başvurularını bugün 19 Mayıs Stadı Passolig Gişesi'nden yapabilecek. Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynayacak çeyrek final rövanş maçı ise kampanyaya kapsamında olmayacak.

Passolig'den sorumlu Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Baltacı, yaptığı açıklamada bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları karşılamadan galibiyetle ayrılarak, ligde daha rahat bir duruma gelmek istediklerini söyledi. Baltacı, "Kendi evimizde oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediye, Osmanlıspor, Adana Demirspor, Altınordu ve Giresunspor maçlarında taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Başlattığımız kampanya ile Manisaspor Passolig Kart sahibi olmayan taraftarlarımız, Gaziantep maçı öncesinde yapacakları müracaat ile hem kendi evimizde kalan beş maçı 10 TL karşılığında izleyebilecekler hem de Manisaspor Passolig Kart sahibi olacaklar." dedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!