comScore

Chris Copeland ve eşi bıçaklandı

08 Nisan 2015, Çarşamba 21:20
Chris Copeland ve eşi bıçaklandı

Indiana Pacers forveti Chris Copeland ve eşi New York'ta bıçaklandı

New York'ta bıçaklanan Indiana Pacers forveti Chris Copeland ve eşi hastaneye kaldırıldı. Atlanta Hawks'ın oyuncuları Pero Antic ve Thabo Sefolsha da gece kulübü çıkışında polis tarafından gözaltına alındı.

9. Cadde, 17 Sokak'ta sabaha karşı 4 sıralarında meydana gelen bıçaklı saldırıda yaralanan Copeland ve eşi hastaneye kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Copeland ve eşiyle birlikte bir kadının daha çıkan kargaşada hafif yaralandığı belirtildi. 

Olayda, Copeland'ın eşiyle tartıştığı sırada diğer bir kadının araya girdiği, daha sonra da hepsinin birden çıkan kavgada bir saldırganın bıçaklı saldırısına uğradıkları belirtildi.

New York Polis Teşkilatı'ndan (NYPD) yapılan açıklamada bıçaklı saldırı olayının sorumlusu 22 yaşındaki saldırganın gözaltına alındığı bildirildi.

Pacers'ın Başkanı Larry Bird de olayla ilgili yaptığı açıklamada "Bu sabah Chris Copeland'ın New York kentinde yaralandığını öğrendik. Olayla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz." dedi.

Öte yandan NBA takımı Atlanta Hawks'ın oyuncusu Pero Antic ve Thabo Sefolsha da gece kulübü çıkışında polis tarafından gözaltına alındı. Daha sonra serbest bırakılan NBA oyuncularının tehditkar ve düzensiz davranışları nedeniyle emniyet görevlilerine engel oldukları gerekçesiyle gözaltına alındıkları belirtildi.

Bıçaklanma olayı, Pacers'ın Brooklyn Nets'la oynayacağı maç öncesinde meydana gelirken, Hawks oyuncuları da 96-69  Philadelphia galibiyeti sonrasında New York şehrine gelmişlerdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!