comScore

Adanaspor'da Giresunspor hazırlığı

08 Nisan 2015, Çarşamba 16:50
Adanaspor'da Giresunspor hazırlığı

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, turuncu-beyazlı takım Osman Yeresen Tesisleri'nde teknik sorumlu Eyüp Arın idaresinde çalıştı. Arın, antrenman öncesi futbolcular ile toplantı yaparak, değerlendirmelerde bulundu. Oyuncular daha sonra ısınma hareketlerinin ardından, koştu. Topla çalışmayla süren antrenmanda, gribal enfeksiyonu bulunan Emre Uğur Uruç, takımdan ayrı çalıştı.

Futbolcu Emre Uğur Uruç, Denizlispor galibiyeti ile tehlikeli bölgeden biraz uzaklaştıklarını ancak önlerinde kazanmaları gereken maçlar olduğunu belirtti.

Giresunspor'un bu sezon başarılı bir grafik çizdiğini bildiren Uğur, "Rakibimiz özellikle deplasmanda başarılı sonuçlar alan bir takım. Seyir zevki açısından iyi bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Eyüp Arın ile aldığımız başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu arada geçmişte turuncu-beyazlı formayı giyen ve futbolu bırakan Serkan Bekiroğlu ile Alper Yeşil, altyapıda teknik adam göreve başladı. 

Teknik Sorumlu Eyüp Arın, altyapıdaki futbolcuların genç teknik adamlarla eğitiminin daha farklı bir noktaya geleceğini belirterek, "Altyapımızda Altan Aksoy, Fuad Kınalı ve Cem Hallaçelin'den sonra Serkan Bekiroğlu ver Alper Yeşil de hoca olarak göreve başladı. Tecrübeli ve genç hocalarımız uyum içerisinde çalışarak daha fazla oyuncuyu Adanaspor A takımına kazandıracaklar. Kendilerine başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!