comScore

Şanlıurfaspor'a Osman Özköylü'nün eli değdi

08 Nisan 2015, Çarşamba 10:30
Şanlıurfaspor'a Osman Özköylü'nün eli değdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, teknik direktör Özköylü yönetiminde çıktığı 7 maçta da mağlup olmadı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Süper Lig hedefiyle sezona başlayan Güneydoğu temsilcisi istediği sonuçları alamayınca 19. haftada teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırarak, yerine Osman Özköylü ile anlaştı.

Özköylü yönetiminde 7 maça çıkan "Ceylanlar", bu maçlarda 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Rakip takımlara galibiyet sevinci yaşatmayan Özköylü'nün öğrencileri, rakip fileleri 13 kez havalandırdı, kalesinde ise 4 gol gördü.

Topladığı 43 puanla 27'nci haftaya 6. sırada giren Şanlıurfaspor, bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor'a konuk olacak.

- "Namağlup bitirmek istiyoruz"

Şanlıurfaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, AA muhabirine, Özköylü yönetiminde istikrarlı bir performans yakaladıklarını söyledi.

Alınan 3 beraberlikte de galibiyete çok yaklaşmalarına rağmen futbol şansının yanlarında bulunmadığını ifade eden Güneş, gelecek maçlar için umutlu olduklarını dile getirdi.

Güneş, Özköylü yönetimindeki futbolcuların kalan maçlarda galip gelmek için mücadelesini sürdüreceğini vurgulayarak, "Özköylü öncülüğünde futbolcularımız 7 haftadır yenilmiyor. İnşallah Adana deplasmanında namağlup serimize devam ederiz. Sezon sonuna kadar yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyoruz" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!