comScore

Akhisar'da Vaz Te damgası

06 Nisan 2015, Pazartesi 11:40
Akhisar'da Vaz Te damgası

Akhisar Belediyespor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Portekizli oyuncu 7 maçta 5 gol atıp, 3 asist yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Ricardo Jorge Vaz Te 7 maçta süre aldığı 285 dakikada 5 gol atıp, 3 asist yaptı.

Ara transfer döneminde İngiltere'nin West Ham United'tan transfer olan Portekizli oyuncu Vaz Te, bu sezon Gaziantepspor karşısında ilk kez ilk 11'de başladığı müsabakada 90 dakika sahada kaldı. Bu sezon 7. maçına çıkan golcü oyuncu, 285 dakika sahada kaldığı bu müsabakalarda 5 gol atıp, 3 asist yaptı.

Daha önce Fenerbahçe karşısında takımının galibiyet golüne imza atan Vaz Te, Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor maçlarında da 2'şer gol kaydetti. Portekizli oyuncunun bu maçlarda ayrıca 3 asisti bulunuyor.

Yunan golcü Gekas'ın kadro dışı bırakıldığı Akhisar Belediyespor'da Portekizli golcü kalan maçlarda takımının gol yollarında en önemli ismi olacak.

-Kaptan kendini yakaladı

Gaziantepspor karşısında takımının 3. golüne imza atan Bilal Kısa bu sezon 5. golünü kaydetti.

Daha önce Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş, Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarında 1'er gol atan Bilal Kısa, 30 Ocak tarihindeki Balıksesirspor maçından sonra dün de gol sevinci yaşadı.

Süper Lig'de 2004-2005'te Maltayaspor, 2006-2007'de Osmanlıspor formasıyla ligde 5 gollük performansı yakalayan tecrübeli futbolcu kalan maçlarda 1 gol daha bulması halinde Süper Lig'de en fazla gol attığı sezonu yaşayacak.

-Geçen sezondan 4 puan geride

26. haftayı 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 32 puanla 11. sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor, geçen sezon aynı süreçte 36 puanla 9. durumda yer alıyordu.

Ege temsilcisi Süper Lig'deki ilk sezonu olan 2012-2013'te ise 26. haftayı 26 puanla 17. sırada geçmişti.

Douglao'nun cezalı duruma düştüğü Akhisar Belediyespor gelecek hafta Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak. Ege temsilcisi Torku Konyaspor (D), Galatasaray, Gençlerbirliği (D), Beşiktaş, Çaykur Rizespor (D), Bursaspor ve Eskişehirspor (D) maçlarıyla ligi tamamlayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!