comScore

'Bizi QPR değil, sosyal medya yendi'

05 Nisan 2015, Pazar 11:24
'Bizi QPR değil, sosyal medya yendi'

Bu açıklama dün kendi evinde QPR'a yenilen West Bromwich Albion menajeri Tony Pulis'e ait.

FutbolArena Dış Haberler - Premier ligde West Bromwich Albion'ın favori olarak çıktığı QPR mücadelesini kendi evinde 4-1 gibi farklı bir skorla kaybetmesi taraflı tarafsız herkesi şaşırttı. İlk yarıyı Vargas, Austin ve Zamora'nın golleriyle 3-0 önde kapayan deplasman ekibi maçı 4-1 kazanarak, bu sezon çıktığı 15 deplasmanda ikinci 3 puanını almış oldu. 
 
West Brom menajeri Tony Pulis maçtan sonra yaptığı açıklamada, ‘Bugün günümüzde değildik. Özellikle ilk devre sahada hiçbir şey yapmadık. Ama günümüzde olmamayı yaratan asıl faktör oyuncularımın sosyal medya üzerinden yapılan söylemlere inanıp motive olamamaları. Sosyal medyada yaratılan hava takımımın ligde kalmayı garantilediği ve QPR maçını kolay kazanacağımıza dairdi. Ancak sonuç ortada. Bu ağır yenilgi sonrası tek sevindiğim nokta ise soyunma odasında oyuncularımın durumun farkında olup artık uyandıklarını göstermeleriydi. Şimdi toparlanma ve ligde kalmayı garantileme zamanı. ‘ şeklinde konuştu.
 
Bugün Burnley, Tottenham karşısında puan almazsa West Brom düşme hattıyla arasındaki 8 puanlık avantajı koruyacak. Ancak aksi bir durumda sıkıntılı durum olası görünüyor. Çünkü West Brom'un kalan 7 maçının içinde, Liverpool, Manchester United, Chelsea ve Arsenal gibi zor mücadeleleri var. 23 yıllık teknik adamlık kariyerinde çalıştırdığı hiçbir takımı ligden düşürmemesiyle ünlü Tony Pulis, 2015 yılının ilk günü West Brom kulübünde işbaşı yapmıştı.

Haber: Cem DÖNMEZ 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!