comScore

Antalyaspor, şampiyonluğu hedef yaptı

01 Nisan 2015, Çarşamba 09:40
Antalyaspor, şampiyonluğu hedef yaptı

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'un antrenörü Yusuf Şimşek, sezon sonuna kadar yakalayacakları atmosferle şampiyonluğu kutlayacaklarını söyledi.

Yusuf Şimşek, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç arasının takıma "ilaç gibi" geldiğini ifade etti.

Bu sürede takımı daha iyi tanıdığını, arkadaş ortamı kurduğunu dile getiren Şimşek, "Milli maç arası çalışma bakımından da verimli geçti. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını Altınordu maçında alırız. Bu maçla güzel bir seri yakalayarak hedeflediğimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.

Takımın temposunun her geçen gün yükseldiğine dikkati çeken Şimşek, önlerindeki 9 haftada takımın performansını yukarı çıkarmak zorunda olduklarını kaydetti.

- "Altınordu ligde çok fazla hedefi olmayan bir takım"

Şimşek, genç bir takıma karşı zor bir maç oynayacaklarını belirterek, Altınordu'nun ligde çok fazla hedefi bulunmayan bir takım olduğunu savundu.

Ekibinin 4 hafta içinde çok iyi seviyeye geldiğinin altını çizen Şimşek, şunları kaydetti:

"İlk maçımızla son oynadığımız Bucaspor maçı arasında önemli bir fark olduğunu düşünüyorum. İlk yaptığımız antrenmanla şimdi yaptığımız antrenman arasında uçurum var. Biz futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. İnşallah onlar da bizim yüzümüzü kara çıkarmaz. Biz de Antalyaspor camiasının yüzünü kara çıkarmamak için her şeyi yapacağız."

Takımdaki arkadaşlığı ellerinden geldiği kadar üst düzeye çıkarmaya çalıştıklarını vurgulayan Şimşek, ileriki dönemde oynayacakları maçları kazandıkça bu birlikteliğin artacağına inandığını dile getirdi. Şimşek, "İnşallah sezon sonuna kadar müthiş bir atmosfer yakalayarak şampiyonluğu kutlayacağız" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!