comScore

Ümit Milliler, Danimarka'yı 2-0 yendi

27 Mart 2015, Cuma 20:46
Ümit Milliler, Danimarka'yı 2-0 yendi

2017 Avrupa Şampiyonası elemelerine hazırlanan Ümit Milli Futbol Takımı, Danimarka ile yaptığı özel maçı 2-0 kazandı.

26. dakikada Enver Cenk Şahin'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan İrfan Can Kahveci'nin şutunda, meşin yuvarlak kaleci Hagelskjaer'de kaldı.

31. dakikada Enver Cenk Şahin'in sağdan yaptığı ortada ceza sahasında Enes Ünal topu kafayla savunmanın arkasına kaçan Bilal Başacıkoğlu'na aşırttı. Bu futbolcunun gelişine yaptığı vuruşta ise meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına döndü.
37. dakikada Türkiye öne geçti. Ceza yayının sol tarafında serbest vuruş kullanan Enes Ünal'ın şutunda, baraja çarpıp kaleci Hagelskjaer'i de yanıltan top ağlara gitti: 1-0

57. dakikada soldan çalımlarla ceza sahasına giren Hjulsager'in sert şutunda top az farkla yandan auta gitti.

73. dakikada Berat Tosun'un ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.

90+2. dakikada soldan hızla ceza sahasına giren Bilal Başacıkoğlu penaltı noktasının gerisinde bulunan Enver Cenk Şahin'i gördü. Bu futbolcu da ceza sahasının sağ çaprazında uygun durumda bulunan Atabey Çiçek'e pasını verdi. Atabey, karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta kaleci Radza'ya çarpan top ağlara gitti: 2-0

Türkiye, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Ümit milliler, 31 Mart Salı günü Bosna Hersek ile deplasmanda bir özel maç daha yapacak. Katanj Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 15.00'te başlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!