comScore

Kayseri Erciyesspor'un inancı tam

27 Mart 2015, Cuma 13:28
Kayseri Erciyesspor'un inancı tam

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, kulüp olarak kalan 9 haftayı iyi değerlendirerek, ligde kalacaklarına inandıklarını belirterek, "Erciyesspor zor günleri seviyor. Geçen yıl da küme düşme tehlikesi yaşadık, Erciyesspor bunun altından kalkacak" dedi.

Kulüp tesislerinde futbolcularla bir araya gelen Eren, toplantılar yaparak, Lig'de kalan 9 hafta öncesinde oyunculara moral verdi ve teknik direktör seçimi konusunda fikirlerini sordu.
 
Hacı Boydak Tesisleri'nde AA muhabirine açıklamada bulunan Eren, 25 Mart'ta Kayseri'ye geldiğini ve futbolcularla görüşmeler yaptığını söyledi.
 
Takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini bunu birlik ve beraberlikle aşacaklarına inandıklarını anlatan Eren, şöyle devam etti:
 
"Zor ve stresli bir sürecin içinde olduğumuzu ancak bunu kaldırabilecek güçte olduklarına inandığımızı oyuncularımıza söyledik. Kendilerinin de buna inanması gerektiğini ifade ettik. Yaptığımız toplantı neticesinde onların da inandığını gördük. Şu anda ciddi birlik ve beraberliğimiz var. Futbolcular takımı bu duruma getirenin kendileri olduğunu, yönetimin hiçbir konuda eksiğinin olmadığını biliyor, bu saatten sonra 'bu duruma getiren bizsek bu durumda toparlamak durumunda olan da bizleriz' diyorlar."
 
Eren, takımın motivasyonunu artıracak bir teknik direktörü göreve getirmeyi düşündüklerini vurguladı.
 
Aslında takımın ihtiyacı olan şeyin antrenman veya performanstan çok motivasyon ve hırs olduğunu dile getiren Eren, "Şu anda onu futbolcularımda görüyorum, oyuncularım inanmış, biz de inanıyoruz, arkalarında sonuna kadar duracağız. Kaybedilmiş hiçbir şey yok, ligin bitmesine 9 hafta var. Bu birliği beraberliği keşke mümkün olsaydı da daha evvel sağlayabilseydik. Ama Erciyesspor zor günleri seviyor. Geçen yıl da küme düşme tehlikesi yaşadık, Erciyesspor bunun altından kalkacak" diye konuştu.
 
Teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözerek, lige verilen arayı değerlendirmeyi hedeflediklerini anlatan Eren, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Teknik direktör konusunda ciddi çalışma yapıyoruz. Kısa sürede bu işi çözeceğiz. Sportif direktörümüzle birlikte İstanbul'a hareket ediyoruz, görüşmeler yapacağız. Bugün buraya Mourinho da gelecek olsa bilerek gelecek, kendine güvenerek gelecek. Kendine güveni olacak ama ego olmayacak, sarılma olacak, birlik olacak, beraberlik olacak. Bunları konuşarak bir teknik heyet seçimi yapacağız. İsim net değil, görüşmeler sürüyor. Allah izin verirse en kısa sürede antrenmanlarımızı yeni teknik heyetimizle gerçekleştiririz. Çünkü önümüzde iki haftalık bir milli takım arası var. Bu arayı iyi değerlendirmeye çalışacağız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!