comScore

Kayseri Erciyesspor, teknik direktörünü arıyor

26 Mart 2015, Perşembe 16:06
Kayseri Erciyesspor, teknik direktörünü arıyor

Kulüp basın sözcüsü Savruk, "Kısa süre içerisinde takımı kaliteli bir teknik direktöre emanet etmek istiyoruz" dedi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın  Sözcüsü Kaan Savruk, en kısa süre içerisinde takımı kaliteli bir teknik direktöre  emanet etmek istediklerini söyledi.
 
Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce teknik  direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıklarını hatırlattı. Teknik direktör arayışlarına başladıklarını anlatan Savruk, şöyle  devam etti: "Kısa süre içerisinde takımı kaliteli bir teknik direktöre emanet  etmek istiyoruz. Mehmet Özdilek ile yollarımızı ayırdıktan sonra kulübümüze çok  sayıda teknik direktör önerisi geldi. Biz ligimizi yakından bilen yerli teknik  direktör düşünüyoruz, çalışmalarımız sürüyor. Ligin bitmesine 9 hafta kaldı yeni  teknik direktörümüz yönetiminde alacağımız seri galibiyetlerle ligde kalacağımızı  düşünüyoruz. Teknik direktör sorununu inşallah kısa sürede çözeceğiz."
 
Savruk, bulundukları konum itibariyle taraftar desteğine çok  ihtiyaçları olduğunu belirterek, kalan 9 haftada taraftardan desteklerini  artırmalarını istedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!