comScore

Antalyaspor, tüm puanlara talip

26 Mart 2015, Perşembe 09:00
Antalyaspor, tüm puanlara talip

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'un antrenör Yusuf Şimşek, "Önümüzde 27 puan, 9 maç var. 27 puanı alıp şampiyon olmak için çalışacağız" dedi. 

Yusuf Şimşek, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda Bucaspor'u 3-0 mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Deplasmanda aldıkları galibiyetin devamını getirmek istediklerini dile getiren Şimşek, "Bucaspor maçında ortaya koyduğumuz güzel oyun sayesinde galip gelen taraf olduk. Rakibe pozisyon dahi vermedik ama bu maç geride kaldı. Şimdi Altınordu maçını düşünüyoruz. Hatalarımızdan ders alıp en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.

Takımda rotasyon yapmaya devam edeceğinin sinyallerini veren Şimşek, "Bizde kimsenin yeri garanti değil. Her an herkesin yeri değişebilir. Bütün futbolculardan faydalanmaya çalışıyoruz. Herkes çalışacak. Çalışan herkes formaya yakındır" ifadesini kullandı. 

Şimşek, Antalyaspor'un Süper Lig ayarında bir ekip olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Kalite olarak Süper Lig ayarında bir takımız. Geldiğimiz zaman mücadele gücümüz biraz zayıftı. İlk iki hafta biz oyuncuları, oyuncular da bizi tanıdı. Daha iyi bir takım olmak için çalıştık. Şimdi daha agresif bir Antalyaspor var. Önümüzdeki günlerde daha çok mücadele eden bir takım göreceğiz. Bütün maçlarda galip gelen taraf olmak için sahada olacağız. Önümüzde 27 puan, 9 maç var. 27 puanı alıp şampiyon olmak için çalışacağız."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!