comScore

Hollanda'nın Türkiye maçı kadrosu belli oldu!

20 Mart 2015, Cuma 13:26
Hollanda'nın Türkiye maçı kadrosu belli oldu!

Hollanda Milli Takım teknik direktörü Guus Hiddink, Hollanda Milli Takımının, Türkiye (2016 grup eleme) ve İspanya (hazırlık) maçları kadrosunu resmen açıkladı.

Başarılı teknik adam Guus Hiddink, sakatlığı süren Robbin van Persie yerine kadroya Wolfsburg'lu Bas Dost'u aldı. Galatasaray'lı futbolcu Wesley Sneijder'de de kendisine yer buldu.

Ayrıca kadroya Jonathan de Guzman ve  Davy Klaassen'i de ekleyen Guus Hiddink, Sven van Beek, Jeroen Zoet, Quincy Promes, Eljero Elia, Ricardo van Rhijn ve Ron Vlaar'ı ise kadrodan çıkardı. Buna göre Hollanda Milli Takımının; Türkiye (2016 grup eleme) ve İspana (hazırlık) maçları kadrosu şu şekilde oluştu.
Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle), Kenneth Vermeer (Feyenoord)
 
Defanslar: Daryl Janmaat (Newcastle), Gregory van der Wiel (PSG), Jetro Willems (PSV), Daley Blind (Manchester United), Bruno Martins Indi (Porto), Jeffrey Bruma (PSV), Stefan de Vrij (Lazio), Joel Veltman (Ajax)
 
Orta Sahalar: Jordy Clasie (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Napoli), Georginio Wijnaldum (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Nigel de Jong (AC Milan), Davy Klaassen (Ajax), Ibrahim Afellay (Olympiakos)
 
Forvetler: Bas Dost (Wolfburg), Luuk de Jong (PSV), Luciano Narsingh (PSV), Klaas Jan Huntelaar (Schalke), Memphis Depay (PSV), Arjen Robben (Bayern)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!