comScore

Gaziantepspor'un amacı üst sıralara tırmanabilmek

19 Mart 2015, Perşembe 16:30
Gaziantepspor'un amacı üst sıralara tırmanabilmek

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde, teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştirildi.

Buruk, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yaptıkları çalışmalarla oyuncularına geçen haftaki Trabzonspor galibiyetini unutturup, ligin devam ettiğini hatırlatmaya çalıştıklarını belirtti.

Daha önce topladıkları puanları bir kenara bırakıp, kalan 10 haftalık döneme konsantre olmaya çalıştıklarını ifade eden Buruk, şunları söyledi:

"Mersin İdmanyurdu bizim için başlangıç maçı olacak. Ofansif anlamda ve kendi sahasında iyi olan bir takıma karşı oynayacağız. Son haftalarda iyi oynayamıyorlar ama ligin başarılı takımlarından biri. Bu maçı kazandığımızda rakibin puan olarak üzerine çıkma şansımız var."

Buruk, Mersin İdmanyurdu ve Akhisar Belediyespor maçlarıyla, ligin ilk yarısında yakaladıkları seriyi tekrarlamak istediklerini sözlerine ekledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!