comScore

Kasımpaşa'ya sürpriz isim!

18 Mart 2015, Çarşamba 11:48
Kasımpaşa'ya sürpriz isim!

Şota Arveladze'nin istifası sonrası Ertuğrul Sağlam'la masaya oturan Kasımpaşa, son dakikada sürpriz bir teknik adama yöneldi.

Kasımpaşaspor yeni teknik direktörünü bulmak için dört koldan saldırıyor. Hafta sonunda Galatasaray ile çok zorlu bir mücadeleye çıkacak olan İstanbul temsilcisi yoğun bir mesaiden geçiyor. Torku Konyaspor karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası Şota Arveladze'nin istifa kararıyla sarsılan Lacivert-Beyazlılar, ilk isim olarak Ertuğrul Sağlam'a yönelmişti.
 
Eskişehirspor'da tatsız geçen günleri sonrası istifa kararı alan ve halen boşta olan Sağlam'la masaya oturan Kasımpaşa, prensipte anlaşma sağlamıştı. Sağlam'la yapılan görüşme sonrası, İbrahim Üzülmez'in adı da Paşa ile anılmaya başlamıştı. Üzülmez iddiasına rağmen Kasımpaşa-Ertuğrul Sağlam birlikteliğinin başlaması beklenirken, günün ilerleyen saatlerinde çok sürpriz bir gelişme yaşandı.
 
Çalımbay resti çekmişti
 
Kasımpaşaspor hisselerinin büyük bölümünü elinde bulunduran Turgay Ciner'in, halen Mersin İdmanyurdu'nu çalıştıran Rıza Çalımbay'a haber yolladığı öne sürüldü. Mersin'in içinde bulunduğu kriz nedeniyle yakın bir zaman önce kulüp başkanı Ali Kahramanlı'ya rest çeken Çalımbay'a ön teklifin yapıldığı iddia ediliyor. Ancak bu iddia henüz Rıza Çalımbay cephesinden doğrulanmış değil. 

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!