comScore

Antalyaspor'da Bucaspor hazırlıkları son sürat sürüyor

17 Mart 2015, Salı 15:40
Antalyaspor'da Bucaspor hazırlıkları son sürat sürüyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde, Hasan Subaşı Tesislerindeki antrenman koşuyla başladı. Futbolcular daha sonra kısa pas ve şut çalışması yaptı. Şimşek, çalışmada oyuncularla tek tek ilgilendi.

Şimşek, gazetecilere, galip gelmeleri gereken Adana Demirspor maçını berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade eden Şimşek, "Gol de attık ama galip gelemedik. Her geçen gün takımın hem oyun mentalitesi hem fiziksel gücü daha iyi hale geliyor. Maçı 90 dakika isteyen taraf biz olduk. Kaybetmedik. Alınan her puan bizim için değerli" dedi. 

Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Şimşek, "Önümüzde zor bir Bucaspor maçı var. Sonrasında milli maç arasına gireceğiz. Bucaspor maçından 3 puan almak istiyoruz. Şampiyon olmak istiyorsak 3 puan almak zorundayız" diye konuştu. 

Liderle aralarında 10 puan bulunduğunu dile getiren Şimşek, şöyle devam etti:

"Geldiğimizde bu kadar fark yoktu. Hedefim her zaman en yüksek, en iyi olandır. Önümüzdeki 30 puanı almaya çalışacağız. Kayserispor, Adana Demirspor, Osmanlıspor kaç puan alır bilemem. Önümüzdeki bütün maçları almak için sahada olacağız. Hedefimizden şaşmadık. Biraz zor olacak ama şampiyonluklar kolay kazanılmıyor. Engebeli yollardan geçmek gerekiyor. Biz sonuna kadar savaşacağız."

Takımın daha çok mücadele etmesi gerektiğini vurgulayan Şimşek, "Geldiğimizde çok kaliteli oyuncuların olduğunu biliyorduk. Spor Toto Süper Lig'de oynamış oyuncular var. Daha çok mücadele etmemiz gerekiyor. Agresif oynamalıyız. Son 2 haftaya baktığımızda daha agresif oynayan bir takım var" dedi.

Şimşek, takımda sürekli rotasyon yapacağının altını çizerek, şunları kaydetti:

"Her takımda rotasyon yaparım. Lamine Diarra oynamadı. Oynayacağının da garantisi yok. Hiçbir oyuncunun oynayacağının garantisi yok. Antrenmanda kim daha çok çalışıyor, kim daha çok forma giymek istiyorsa ona şans veriyorum. Futbolcu gol kaçırabilir, isabetli pas veremeyebilir ama mücadele etmeyen oyuncuyla işim olmaz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!