comScore

İbrahimovic'in açıklamaları Fransa'yı ayağa kaldırdı!

16 Mart 2015, Pazartesi 02:00
İbrahimovic'in açıklamaları Fransa'yı ayağa kaldırdı!

Paris Saint Germain'in yıldız ismi Zlatan İbrahimovic'in, Bordeaux mağlubiyeti sonrası Fransa'yı hedef alan açıklamaları büyük tepki topladı. 

Takımının Bordeaux'ya 3-2 yenildiği maç sonrası soyunma odası koridorlarında karşılaşmanın hakemine tepki gösteren yıldız futbolcu, "Bu berbat ülkedeki gibi başarısız bir hakemi 15 senelik futbolculuk kariyerimde görmedim. Bu ülke PSG'yi hak etmiyor. PSG bu ülkede dahi olmamalı. Biz bu ülke için çok iyiyiz" ifadelerini kullandı.

İbrahimovic'in soyunma koridorlarında karşılaştığı 4. hakeme yönelik söylediği sözler, Fransa'yı ayağa kaldırdı. Yıldız futbolcunun kameralara yansıyan sözlerini değerlendiren spor yorumcuları, karşılaşmanın hakemi Lionel Jaffredo'nun tartışılan iki pozisyonda da takdir hakkını PSG'den yana kullandığını belirtti. İbrahimovic'in hakeme tepkisinin haksız olduğu kaydedildi.
SPOR BAKANI: HAYAL KIRIKLIĞI ONU AĞIRLAYAN ÜLKEYE HAKARET ETMESİNİ HAKLI ÇIKARMAZ

Ünlü futbol yorumcusu Pierre Menes, İbrahimovic'in tepkisine anlam veremediğini söyledi. Menes, "Maçta neyden şikayet edebileceğini anlamak çok zor. Hakem takdir haklarını PSG'den yana kullandı" dedi. Yıldız futbolcunun Fransa'yı hedef alan sözlerine de tepki gösteren Pierre Menes, "Kendisine ödenen ücrete göre bu "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!