comScore

Santa Cruz'un takımı karıştı!

15 Mart 2015, Pazar 11:09
Santa Cruz'un takımı karıştı!

Santos Laguna karşılaşmasında aldığı 2-2'lik beraberliğin ardından son 4 haftada 10 puan kaybeden Cruz Azul karıştı!

FutbolArena Dış Haberler - Santos Laguna karşılaşmasında aldığı 2-2'lik beraberliğin sonrası son 4 haftada 10 puan kaybeden Cruz Azul karıştı!

Mücadelenin ardından çıkış tünelinde başta teknik direktör Luis Fernando Tena ve futbolculara küfürlü tezahüratların yanı sıra saldırmak isteyen öfkeli taraftarlar zor sakinleştirildi. Taraftarların özellikle teknik direktör Tena'ya yönelik 'Tena çık, Tena çık' sözleri dikkat çekti. Taraftarların ayrıca takımın önemli isimlerinden Jesus Corona, Christan Gimenez, Roque Santa Cruz ve Alemao'nun saha içerisinde yeteri kadar gayret göstermediğinden şikayetçi olduğu belirtildi. Yaşanan tatsız olaylar sonrası konuşan kulüp başkanı Billy Alvarez, taraftarların tepkisine hak verdiğini ve en kısa sürede kötü dönemi atlatacaklarını söyledi.
Meksika'nın köklü kulübü Santa Cruz, Meksika 1.Liginde son şampiyonluğunu 1997 yılında kazanabildi.

SANTA CRUZ SİFTAH YAPAMADI!

Bu arada büyük umutlarla transfer edilen Paraguay'lı Roque Santa Cruz bir türlü şanssızlığını kıramadı. Ligin ikinci haftasında Santos Laguna'ya karşı oynanan mücadelede sakatlanan ve takımının ligdeki 6 maçı kaçıran deneyimli futbolcunun dönüşü de pek iyi olmadı. Son Leon müsabakasında bir penaltı atışından yararlanamayan golcü futbolcu henüz yeni takımıyla gol sevinci yaşayamadı.



Bu arada maç öncesi stadın çevresinde karşılaşan ve kavgaya tutuşan Santos Laguna ile Cruz Azul taraftarları polis ekiplerince gözaltına alındı. Her iki takımın taraftar gruplarının sosyal ağlar üzerinden anlayışıp, orada toplanıp kavga etmeye hazırlandıkları bildirildi.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!